Sukukirjatoimikunta kokoontui 28.10.2017 ja päätti, että sukukirja valmistetaan Keuruulla Printek Oy:llä, jolta on pyydetty alustava tarjous. Näyttää siltä, että kirjaan tulee n. 800 sivua. Kirja tulee sisältämään tietoja mm. sukuhaarojen kantatalojen historiasta ja Henrik ja Maria Wästin jälkeläisten sukutaulut, jotka on kerätty kyselyillä ja tutkimalla 20 vuoden aikana. Suunnitelma on, että kirja julkaistaan vuonna 2018 syyskesällä sukukokouksessa. Tässä vaiheessa ei julkaista e-kirjaa, ja sukuhistoria tarinoineen ja kuvineen julkaistaan myöhemmin.

Tammikuussa 2018 lähetetään jäsenkirje, jossa on tarkemmin tietoa kirjan hinnasta, ennakkotilauksesta ja kerätään vuoden 2018 jäsenmaksu. Sukuseuran jäsenelle kirjan hinnan päätettiin olevan n. 25 % edullisempi eli noin 60 € kuin ei-jäsenen, jonka kirja olisi n. 75 €. Ennakkomaksua peritään 40 €, joka laskutettaisiin samalla kertaa kuin jäsenmaksu. Hinnat on laskettu 100 kirjan valmistuserän mukaan. Perittävillä jäsenmaksuilla ja ennakkomaksuilla pystytään maksamaan kirjan painatuskulut ja järjestämään ensi kesän sukukokous, jonka tarkka aika ja paikka ovat vielä sopimatta. 

Henkilötietoaineistoa tarkistetaan ja muokataan julkaisua varten ja halutessaan saa itseään ja lähisukuaan koskevat kirjaan tulevat tiedot tarkistettavaksi sukuseuran sihteeriltä.

Pyynnöt ja korjattavat tiedot pyydetään lähetettäväksi sukuseuran sähköpostiin: hmwastinsukuseura@gmail.com.